ScandiMate præsenterer

Bjælkehuse i Canada

Hvad kan du forvente?

Velkommen til Bjælkehuse i Canada

Scandimate er stolte af at kunne præsentere en unik mulighed – vær med til at bygge de storslåede bjælkehuse i Canada! Efter et stop i Vancouver, kører I videre til Williams Lake, der ligger i et uspoleret og smukt landskab i nærheden af Rocky Mountains 

Udover en spændende mulighed for at bygge bjælkehuse, har denne tur utrolig meget andet at byde på!

 • Tag på campingtur i nationalparkerne Whistler, Jasper og Banff. Road trips til storslåede Rocky Mountains er oplagt – nogle af de smukkeste nationalparker i verden er kun en kort køretur væk. Canadas højeste bjerg, Mt. Robson kan anes i horisonten fra Williams Lake. 

 • Tæt på metropolen Vancouver og vildnisset på Vancouver Island – oplev blandt andet Pacific Rim Nationalpark eller tag på hvalsafari.

 • Eminent skiløb lige udenfor døren – et væld af spændende aktiviteter

 • Fang laks i områdets floder – og kom tæt på sortbjørne, ørne og mange andre imponerende dyrearter.

 • Autentisk “Wild West” livsstil – tag i rodeo! Du får lov til at bo og arbejde i et uspoleret og vildt område – et af “det vilde vestens” sidste bastioner. Så på med cowboyhatten og læderstøvlerne!

Er du stadig i tvivl? Læs videre herunder, og bliv meget klogere på hvad det vil sige at rejse med ScandiMate til Canada som håndværker og bygge bjælkehuse!

Bjælkehuse - en unik oplevelse

Kravene til arbejdet med bjælkehusene er lidt anderledes end vores andre destinationer, da din baggrund og uddannelse ikke er så vigtig – håndværket er nemlig helt anderledes end noget vi har i Danmark. Du skal blot være stærk, hårdtarbejdende og klar til at lære en masse nyt. Du skal kunne binde dig i ca. 12 måneder, da du vil komme hele vejen rundt i firmaet. I starten er du med til at gøre de rå bjælker klar, og derefter er du med til at sætte dem op rundt om i Canada.

Du bliver med garanti ferm med en motorsav efter dit år i det nordlige British Columbia og kommer hjem med de bedste røverhistorier!

Ærligt talt, var jeg ikke taget afsted uden ScandiMate.
Jeg er sku frisk på nye udfordringer, men med semi dårligt engelsk og ingen idé om hvor jeg skulle starte på egen hånd var jeg blevet hjemme og gået glip af den vildeste tur i mit liv.
Mads anmeldelse
Mads Hocke

Skal du rejse for første gang?

3 grunde til at rejse til canada og bygge bjælkehuse

1. Naturen
I Canada kan du opleve et fuldstændigt, unikt dyreliv, med rig mulighed for at komme helt tæt på nogle af naturens mest storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler og kæmpelaks. I Canada er der ligeledes rig mulighed for at tage på roadtrips i din store pickup truck – tag for eksempel til Jasper eller Banff nationalparkerne, der er nogle af de flotteste i verden.

2. Storbyerne
Du bor i nærheden af Vancouver og Calgary – spændende byer med andre tilbud end hvad du er vant til i “vildmarken”.

3. Det canadiske folk
Canadierne er venlige og hjælpsomme mennesker – levestandarden i landet er høj og der er generelt styr på tingene.

Altid fast pris!

39.995,-

Pris. pr. rejsende

Kom til Canada

book din rejse her!

Bliv klogere på Canada

Hvad kan du forvente?

Velkommen til Canada

Canada er gentagende gange, blevet rost for at være et af verdens mest beboelige lande – og det er der mange grunde til! Canada har så meget skøn natur at byde på – alt fra bjerge og gletsjere til søer og skovbeklædte landskaber. Derudover er Canada fyldt med kosmopolitiske byer, hvor ord der gør sig kendetegnene her er venlighed, sikkerhed og et multikulturelt samfund i særklasse. 

For at gøre din beslutning nemmere, har vi her samlet 10 fantastiske ting, som vi synes gør Canada helt unik!

 • Fantastisk skønne naturlandskaber og nationalparker

 • Lækker og lokal mad og drikke

 • Nætter med nordlys, der strækker sig over bjerglandskaberne

 • Vidunderlige, kosmopolitiske byer

 • Et uforglemmeligt dyreliv

 • Venlig lokalbefolkning

 • ”Ice Fishing” og massere af jagt!

 • The Rocky Mountains

 • Camping og vandring i de mange smukke nationalparker

 • Skiløb og vintersport i bjergene

Er du stadig i tvivl? Læs videre herunder, og bliv meget klogere på hvad det vil sige at rejse med ScandiMate til Canada!

Storby eller Bjælkehuse

Som noget helt unikt kan vi tilbyde arbejde med de verdenskendte canadiske bjælkehuse!

Her er kravene lidt anderledes end vores andre destinationer, da din baggrund og uddannelse er underordnet, det er nemlig et helt andet håndværk end noget vi har i Danmark. Du skal blot være stærkt, hårdtarbejdende og villig til at lære. Derudover skal du binde dig i ca. 12måneder, da du vil komme hele vejen rundt i firmaet. I starten gør du de store rå bjælke klar, for derefter at være med til at sætte dem op rundt om i Canada.

Vi lover du bliver ferm med en motorsav efter dit år i det nordlige British Columbia og kommer hjem med de bedste røverhistorier!

Ærligt talt, var jeg ikke taget afsted uden ScandiMate.
Jeg er sku frisk på nye udfordringer, men med semi dårligt engelsk og ingen idé om hvor jeg skulle starte på egen hånd var jeg blevet hjemme og gået glip af den vildeste tur i mit liv.
Mads anmeldelse
Mads Hocke

Skal du rejse for første gang?

3 grunde til at rejse til canada

1. Naturen
I Canada kan du opleve et fuldstændigt, unikt dyreliv, med rig mulighed for at komme helt tæt på naturens storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler og kæmpelaks. I Canada er der ligeledes rig mulighed for at tage på roadtrips i din store pickup truck!

2. Storbyerne
De største byer i Canada er Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. I Vancouver ligger store skyskrabere og shopping muligheder omgivet af snebeklædte bjergtoppe. Rejser du til Montreal eller Quebec vil du opleve fortovscafeer og franske specialiteter. Slutteligt byder Toronto på det mere pulserende og kosmopolitiske byliv.

3. Det canadiske folk
Canadas befolkning er kendt for at være et meget velkomment folkefærd, hvor godt humør og åbne døre altid vægtes højt. I Canada er det aldrig svært, at falde i snak med hvem som helst!

Altid fast pris!

39.995,-

Pris. pr. rejsende

Kom til Canada

book din rejse her!

se de andre destinationer

se de andre destinationer

Har du nogle spørgsmål?

Send os en besked

Uanset hvad du skulle brænde inde med af spørgsmål, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at besvare dem! Send os en besked direkte her på siden, så ringer vi dig op inden for kort tid!