You are currently viewing 10 Bedste Pubs I Sydney

10 Bedste Pubs I Sydney

Der er en masse gode pubs i Sydney! Fra gigantiske øller til sjove spilaftener. Om du søger et spil dart eller pool, eller et godt ulækkert måltid, så har Sydney det hele. I de køligere måneder elsker vi en god pejs, og resten af ​​året (eller en solrig vinterdag) handler det måske om at have en indbydende ølhave. Der er en masse solide pubber i denne by, og vi har samlet det bedste udvalg til dig.

1. Harts Pub

Harts Pub strækker sig over tre terrasser beliggende i hjertet af klipperne og tilbyder nogle af de bedste frokoster i Sydney. Deres Chicken Wings er velkendt over hele byen, ligesom deres venlige personale og overlegene udvalg af håndlavede øl. Harts er en af ​​de bedste pubber, som Sydney har at byde på.

Adresse: Cnr Essex and Gloucester Street, The Rocks NSW 2000
Åbningstider: Man-Ons 11:30-23, Tors-Lør 11:30-00, Søn 11:30-22

2. Beer BeLuxe

Navnet på denne pub er temmelig selvforklarende – nyd en øl i en luksuriøse omgivelser. Beer Deluxe hævder stolt, at alt hvad de gør, gør de for øllen. Gå til en af ​​Sydneys bedste pubber i King Street Wharf for noget lækkert live-musik, over 150 forskellige slags øl, udendørs spisning og en fantastisk udsigt over havnen.

Addresse: 9 Lime Street, Sydney NSW 2000
Åbningstider: Man-Tors 11-23:30, Fre-Lør 11-01:30, Søn 11-22:30

3. The Erko

Erko holder lokalbefolkningen skummende med et stort udvalg af fantastiske øl, et prisbelønnet røget kødhus. Spil gratis pool mandag og tirsdag eller test dig selv i deres hotwings-challenge og kom op på deres Wall Of Flame enhver dag i ugen.

Addresse: 102 Erskineville Road, Erskineville NSW 2043
Åbningstider: Man-Lør 11-00, Sun 11-22

4. The Courthouse Hotel

Byen Newtown er kendt for at have en god del af de bedste pubber i Sydney. Courthouse Hotel er en hæfteklamme for de lokale på grund af sin grønne gårdhave, stort udvalg af øl og mad og venligt personale. Courty er det ideelle sted for en øl lørdag eftermiddag med dine kammerater.

Addresse: 202 Australia Street, Newtown NSW 2042
Åbningstider: 7 dage om ugen, til sent.

5. Cricketers Arms Hotel

The Cricketers Arms er et ikonisk sted i Newcastle. Spillestedet har en stor bar, et dedikeret sportsområde og en restaurant med plads til op til 100.

Maden der serveres er en kombination af lækre pubfavoritter, lokal fisk og skaldyr og kokke-specialiteter. Der er et stort udvalg af tapøl og andre en masse andre drikkevarer.

Adresse: 106 Fitzroy St, Surry Hills NSW 2010, Australien
Åbningstider: Man-Ons 15-00, Tors-Fre 12-00, Lør 14-00, Søn 14-22

6. The Lord Dudley

Som en af ​​de bedste pubber i Sydney har Lord Dudley en loyal følelse af lokale kunder af en grund. Fantastiske øl, varierede og lækre spisemuligheder, venligt personale, pejse, brætspil og en omgivende haverestaurant er bare starten på de mange muligheder Lord Dudley byder på.

Addresse: 236 Jersey Roard, Woollahra NSW 2025
Åbningstider: Man-Ons 11-23, Tors-Lør 11-00, Søn 12-22

7. Dove And Olive

Hvis du befinder dig i nærheden af Central Train Station, behøver du ikke engang google, “pubber i nærheden”, bare drej lige rundt om hjørnet og fin Dove and Olive. De har en omfattende lækker amerikansk-inspireret menu som let passer med en drink eller fem. Rygtet siger at de har den bedste pub mad i Sydney.

Adresse: 156 Devonshire St, Surry Hills NSW 2010, Australien
Åbningstider: Søn-Man 11-23, Tirs-Lør 11-00

8. Harpoon Harry

Harpoon Harry, der er en Surry Hills-hæfteklam, har en utrolig atmosfære med flere meget forskellige rum. Det er en af ​​de bedste pubber i Surry Hills, og hvis du endnu ikke har været der endnu, kan du hurtigt byde dig selv velkommen til din nye lokale. Pubben ligger lige i nærheden af Stationen.

Addresse: 40-44 Wentworth Avenue, Surry Hills NSW 2010
Åbningstider: Man-Søn 11:30-03

9. Forest Lodge Hotel

Forest Lodge Hotel kan prale af en af ​​Sydneys bedste lister med håndværksøl, en imponerende pub med grub og en indbydende atmosfære. Pubben henvender sig til enhver smag og har gjort det i årtier. Derudover kommer mange studerende fra Sydney Uni forbi.

Deres hyggelige bar foran er det perfekte sted at oprette en fredag ​​aften med gutterne.

Adresse: 117 Arundel St, Forest Lodge NSW 2037
Åbningstider: Man-Lør 11-00, Søn 12-22

10. The Lord Nelson Brewery Hotel

Lord Nelson Brewery Hotel er Sydneys ældste kontinuerligt licenserede hotel. De har masser af prisbelønnede øl og et moderne australsk køkken, som nemt kvalificerer dem som en af de bedste pubkøkkener. Lord Nelson er en af ​​de bedste pubber Sydney har at byde på.

Addresse: 19 Kent Street, The Rocks NSW 2000
Åbningstider: Man-Lør 11-23, Søn 12-22