You are currently viewing 10 Bedste Pubs I Brisbane

10 Bedste Pubs I Brisbane

Vi er forkælet når det gælder valg af pubber i Brisbane.

Der er så mange pubber i Brisbane, det er umuligt at give et godt overblik over dem alle, men der er nogle, der bestemt er værd at undersøge.

Uanset om du er ny i Brisbane eller er en lokal leder efter et nyt hang-out – denne liste over Brisbanes bedste barer, er designet til at give dig de bedste muligheder, der passer til din smag og garanterer en god tid!

1. Felons Brewing Company

Forvent at opleve det bedste af, hvad Brisbane har at tilbyde lige ved Brisbane-floden! Hver dag ruller de dørene op med et smil – brygger balanceret øl, som forbliver forbundet med naturen og alt det, der er godt ved Brisbane. Denne pub giver den perfekte ramme til at spise, drikke og spille.

Adresse: 5 Boundary Street, Brisbane City QLD 4000
Åbningstider: Man-Søn 11-00

2. The Plough Inn

En af South Brisbanes ikoniske pubber, The Plough Inn, er en destination i sig selv, med gammeldags charme og en autentisk atmosfære. Her kan man slappe af i ølhaven og opleve den udendørs atmosfære fra det nybyggede dæk. Udforsk ovenpå i Heritage Room og nyd den fantastiske udsigt over Brisbane fra den forreste veranda. Sæt dig ned til et klassisk pubmåltid fra bøfhuset, inklusiv husets specialitet: speciallavet barbecue ribs.

Addresse: 29 Stanley St Plaza, South Brisbane QLD 4101
Åbningstider: Man-Fre 11-01, Lør-Søn 10-01

3. Waterloo Hotel

Waterloo Hotel er den originale Valley-pub, med en luksuriøst og majestætisk udtryk. De tilbyder en bred vifte af lokale og internationale øl og vin samt en bred madmenu, spillefaciliteter og kaffebar, alt serveret med et venligt smil.

Addresse: Ann St &, Commercial Rd, Fortitude Valley QLD 4006
Åbningstider: Man 10-01:30, Tirs-Søn 10-02

4. The Alliance Hotel

Hver af Alliance Hotels tre niveauer tilbyder noget for enhver smag – der er deres bistro til de mere kræsne, funktionssteder for begivenheder, afslappede steder til drinks med venner og mere intime omgivelser, som vores Chalet Bar, til en date-night cocktail.

Addresse: 320 Boundary St, Spring Hill QLD 4000
Åbningstider: Søn-Man Lukket, Tirs-Tors 11-22, Fre-Lør 11-00

5. The Ship Inn

I 1879 var det et ‘stedet’ for stangstive sømænd. I dag trives den som en livlig gastro-pub med en udøvende kok i køkkenet og en lækker udsigt.

Denne pub er en anstændig, rimelig spisemulighed. Med en menu med lam i centrum, er der også muligheder for vegetarer og skaldyrselskere og traditionel pub-mad til under tyve dollars såsom steak sandwich og meget andet.

Adresse: Sidon St, South Brisbane QLD 4101
Åbningstider: Man Lukket, Tirs-Lør 11:30-22:30, Søn 11:30-16

6. The Morrison Hotel

Bøf foran, whiskyfest bagi. Morrison Hotel er måske kendt som Brisbanes bedste bøf-restaurant, men deres kick-ass-bar, Naked Whisky Bar, krydser alle de fede, under-radar-bokse af.

Pubben hælder over 200 whiskyer fra Australien og rundt omkring i verden. Der er også mindst 20 forskellige øl på hanen, et kæmpe vinkort og et godt udvalg af cocktails, der også kommer i kander.

Addresse: 640 Stanley St, Woolloongabba QLD 4102
Åbningstider: Søn-Tors 10-00, Fre-Lør 10-01

7. Brewski Bar

Med et navn som Brewski Bar er det ret klart, at de elsker håndbryggede øl. Med 12 roterende vandhaner og over 150 håndværksølflasker har de noget for enhver smag. Ikke nok med det, så laver de uhyggelig god grillmad i amerikansk-stil.

Pubben er placeret på den ikoniske Caxton Street, bare et stenkast fra Suncorp Stadium. Brewski kan nemt blive din go-to bar, hvis du skal tilfredsstille dine smagsløg inden byturen, eller den næste kamp på stadion.

Adresse: 22 Caxton St, Brisbane City QLD 4000
Åbningstider: Man-Søn 12-00

8. Hope and Anchor

Nyd et udsnit af engelsk pubpris og stemning på Hope and Anchor på given terrasse i Paddington. Denne atmosfæriske bar og restaurant afspejler en gammel britisk pub i stil og service, mad og drikke. Slap af indendørs under gyldne lys og sandstenvægge. Burgerelskere kan vikle hænderne rundt om en Wagyu-cheeseburger med pommes frites.

Addresse: 267 Given Terrace, Paddington QLD 4064
Åbningstider: Man-Tors 16-22, Fre-Lør 12-00, Søn 12-22

9. Little Big House

Der er to barer i pubben, begge med meget personlighed. Der er også et poolbord og endda et karaoke-rum, pyntet med kostumer og parykker for virkelig at få dig i sangstemning. Menuen er designet omkring drikkevarerne med klassiske Aussie pub måltider og snacks, der er egnede til at dele.

Adresse: 18 Southpoint, 271 Grey St, South Brisbane QLD 4101
Åbningstider: Søn-Tors 11-00, Fre-Lør 11-02

10. The Gresham

Brisbanes foretrukne whiskysalon udtog årets nationale australske bar ved 2019 Australian Bartender Magazine Awards og Australian Industry Awards. Synk ned i en chesterfield-lounge, stil din whisky på et bord lavet af rig mahogni og nyd den gamle charme i den fine bygning.

Addresse: 308 Queen St, Brisbane City QLD 4000
Åbningstider: Man Lukket, Tirs-Fre 07-03, Lør 16-03, Søn 16-00