You are currently viewing Hvornår åbner grænserne? – Her er ScandiMate’s bud!

Hvornår åbner grænserne? – Her er ScandiMate’s bud!

Da vi efterhånden har ramt 85 gutter på ventelisten, til at komme afsted næste år, prøver vi her, at komme med et bud på hvornår de forskellige lande åbner, så vi igen kan hjælpe jer ud på jeres livs eventyr!

Vi har snakket med alle landes immigrationsafdelinger, andre danske rejsebureauer, samt internationale visumeksperter.

Desværre er der ingen, der kender de præcise datoer for genåbningerne af grænserne, men ud fra den viden vi har indsamlet, kommer vi med et kvalificerede gæt.

AustralienAustralien var hurtige til at lukke deres grænser og har antydet at de først åbner deres internationale grænser i slutningen af 2021.

Der er dog kommet lidt fremskridt, specielt fordi Australien tjener godt på at have rigtig mange internationale studerende. Da de studerende også ankommer på et visum, der giver dem længere tids opholdstilladelse, modsat det normale turistvisa, giver det mening at følge udviklingen hos de studerende.

En lille andel studerende får forsat lov til at komme til Australien i starten af 2021, men vi må nok væbne os med tålmodighed og sigte efter den sidste halvdel af 2021, før livet kan starte downunder.

ScandiMates bud: Imellem August og November 2021

New Zealand

Et billede, der indeholder vand, udendørs, vandløb, bjerg

Automatisk genereret beskrivelse

Den New Zealandske grænse lukkede også hurtigt og de indførte meget stramme restriktioner, hvilket gjorde at de er en af de lande, der er kommet bedst igennem krisen.

Landet har ca. samme antal indbyggere som herhjemme, dog har de ”kun” haft 2.005 tilfælde af Covid-19, samt 25 døde. I Danmark ligger de tal lige nu på 63.331, samt 764 dødsfald.

Den New Zealandske grænse er indtil videre lukket indtil februar 2021, hvor situationen igen vil blive revurderet. Her kan vi håbe på en hurtigere grænseåbning end nabolandet Australien.

ScandiMates bud: Da New Zealand har tradition for at følge nabolandet, så bliver vores bud omtrent det samme som Australien.

Dvs. August – November 2021

Canada

Et billede, der indeholder udendørs, bjerg, sne, mand

Automatisk genereret beskrivelse

I Canada er der gang i flere tiltag, for at finde en måde hvor man kan få grænserne gradvist åbnet igen. Senest blev der den 2. november indledt endnu et pilotprogram, der får de ankommende til at blive i samme by, som de ankommer til og derefter går i 14dages karantæne.

Det er projekter som disse der overbeviser eksperterne, om at Canada er en af de lande, der kunne åbne tidligere på året end vores andre destinationslande.

ScandiMates bud: Imellem April og Maj 2021

Lidt gode nyheder

Det forventes at der vil komme nye og lidt mere konkrete udmeldinger, fra de forskellige lande efter nytår.

Derfor vil vi også kunne begynde at planlægge din rejse, altså skaffe dit visum og endda bestille flybilletterne, så du er klar til at rejse så snart grænserne åbner!

Vi følger selvfølgelig situationen nøje og melder ud så snart der sker en udvikling.

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne komme på ventelisten til næste år? Så giv os endelig et kald på 53 32 32 52

Med Venlig Hilsen
Alexander
ScandiMate ApS