You are currently viewing 5 ting du kan lave når du har fri

5 ting du kan lave når du har fri

Ved du ikke altid hvad du skal give dig til når du har en fridag eller du har tidlig fri fra arbejde?
Her er 5 idéer til hvad du kan lave

1. LÆR AUSTRALIENS DYRELIV AT KENDE

Tarongo Zoo

Tag en tur i Tarongo Zoo og bliv klogere på Australiens dyreliv. Du kan opleve mere end 4.000 forskellige dyr fra over 350 arter. Udover at opleve det fantastiske dyreliv er der også rig mulighed for at nyde en kold øl (eller sodavand) med et flot view over Sydney by. 

Og let’s be honest, hvilket bedre sted end Australien er der, til at have sit første møde med en kænguru eller en koala?

2. NYD EN PIZZA I WYNYARD PARK

Wynyard Park

Hvem elsker ikke pizza? Og findes der noget bedre end en rigtig italiensk pizza fyldt med lokale ingredienser.. hmm, så skulle det da lige være at nyde den på en solrig dag midt i en hyggelig park i midten af Sydney centrum.

Wynyard Park ligger lige ved Wynyard togstation og er et stort græsareal, hvor de lokale ofte samles for at drikke, spise og hygge sig. Der findes et hav af små cafér og restauranter i nærområdet – det er trodsalt midt i en storby – så der er ingen undskyldning for ikke at nyde en varm sommer eftermiddag/aften her. Du kan jo eventuelt afslutte aften med en drink på en af Sydneys mange barer. 

3. TEST DINE SPORTSLIGE EVNER...

Holey Moley Golf

Sådan da.. Hos Holey Moley Golf Club kan du i hvert fald afprøve dine golf skills i enten 9, 18 eller 27 huller på baner forklædt i situationer eller rammer du kender fra hverdagen. 
Hvem ved, måske din tømrer karriere skal skiftes ud med en karriere indenfor golfverden?

4. ELLER LET LOOSE ON THE LANES

Strike Bowling

Foretrækker du de lidt større bolde, så vil du ikke gå glip af Strike Bowling!
Tag dine venner med under armen og udfordre dem i en god omgang bowling. Er I sultne eller tørstige, er der et stort udvalg, I kan vælge fra. Det er dog ikke kun udvalget af mad og drikke der er stort. Vil i give jeres samarbejde et forsøg, kan i nemlig også arbejde sammen om at komme ud af et af deres escape rooms eller synge en duet i deres karaoke rum.

5. trænger du til en frisk gåtur?

Royal Botanical Garden 

Så er en tur i The Royal Botanical Garden lige noget for dig. Her er der mulighed for at du både kan nå dine 10.000 skridt samtidig med, at du kan nyde den smukke natur rundt i haven og lukke byen ude for en periode.

Tip: Kommer du i sommerhalvåret, finder du en stor udendørs biograf, hvor der vises film på storskærm udover vandet. (det vil du ikke gå glip af)