You are currently viewing Hvorfor skal du tage afsted? 🍻😉

Hvorfor skal du tage afsted? 🍻😉

Forestil dig 6, 12 eller 24 måneder, hvor den står på god løn, lokale drikkevarer, solskin hver dag, dejlige damer, nye venskaber, unikke og uforgemmelige oplevelser – alt imens du får din livs arbejdsrejse i Australien, hvor du udvikler og udfordrer dig selv dagligt med dit håndværk. Det eventyr lever 3 af vores ScandiMates i øjeblikket Down Under.  
Vi sendte for 3 måneder siden Magnus, Mathias og Søren til Australien. De boede de første 6 uger i Sydney – men flyttede efterfølgende til Brisbane, hvor de sammen lejede et stort, lækkert hus og splejsede om en bil. Lyder det ikke for fedt og bachelor-agtigt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Deres rejse startede i Sydney. De første dage blev brugt på at møde de andre “lokale” ScandiMates, der allerede arbejdede og boede i Sydney. Her stod den på pizza, kolde øl og at lære hinanden at kende gennem gode røverhistorier. Men hvad har drengene ellers oplevet? Jamen, den har blandt andet også stået på, at se og selv spille til lokale fodboldkampe, drikke kolde på irske bare, spille padeltennis, varme strandbesøg, lækre barbeques med arbejdet og ellers en masse sightseeing sammen med andre gutter. Nårh ja, så er nattelivet i den grad da vist også besøgt en del af verdensmændende. Meeeen noget af det mest magiske de har oplevet og fået på deres tur, er det community og de venskaber, de har fået skabt sammen med de andre ScandiMates dernede! 
Vi har spurgt legenderne, hvorfor de valgte at tage på deres livs eventyr til Australien. Og det er simpelt – for at få unikke oplevelser. Men det har særligt også været for at arbejde med sit håndværk i udlandet, at udfordre sig selv personligt og prøve at stå på egne ben. Fordi udover at man bliver bedre til sit håndværk, så vokser og udfordrer man sig selv, når man er udenfor sin komfortzone – og husk, du kan overvinde det meste med en positiv og løsningsorienteret indstilling. Du er en verdensmand, og du kan meget mere, end du tror!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Drengene har indtil videre kun været afsted og blæse Australien bagover i 3 måneder – og de har hele 9 vilde måneder tilbage! De har allerede oplevet og udviklet sig utroligt meget personligt og arbejdsmæssigt. At komme Down Under, få de fedeste oplevelser, få en masse nye relationer – alt imens man arbejder med det man godt kan lide? Det lyder ikke helt tosset, vel? Og du kan blive den næste verdensmand, vi sender afsted.
Tip: Lyt til vores “Rejs med dit håndværk” podcast, hvor flere af vores hjemvendte ScandiMate’s fortæller om deres oplevelse, arbejde, deres nye venskaber, de sjoveste røverhistorier og meget meget mere. De giver en god indsigt i, hvad du kan forvente af din rejse. Du kan lytte til dem på Itunes eller Spotify. 
Rejs med dit håndværk på Apple Podcasts