You are currently viewing Vores råd og tips til, hvordan du får den bedste oplevelse i udlandet 🤜🏼🤛🏼

Vores råd og tips til, hvordan du får den bedste oplevelse i udlandet 🤜🏼🤛🏼

Når du booker en rejse hos os, får du altid tilsendt en mail med:

Tillykke! Du har netop taget den bedste beslutning i dit liv! 🔥 Udover at få rygsækken fyldt med eventyr og røverhistorier, har du nemlig valgt at investere i dig selv og din egen personlige udvikling. Du vil blive udfordret på sprog, omgivelser, arbejdet mv. Men frygt ej, hvor der er vilje, er der vej! 💪🏽 Og generelt kan det at rejse og udfordre sig selv, hjælpe dig med at udvikle vigtige færdigheder som f.eks. kommunikation og problemløsning, som er vigtige for livet efter dine rejseoplevelser. 

Vi vil gerne give dig gode råd og fifs til, at du får mest muligt ud af dit eventyr i et nyt land. 🤩

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ScandiMate’s 5 råd til dig, der skal på dit livs eventyr til Australien, Canada eller New Zealand: 

  1. Det er en stor, vild og blæret beslutning at flytte til udlandet, og man vil blive mødt af udfordringer. Det bedste du kan gøre er at møde udfordringerne med gåpåmod og et åbent sind! 🙌🏽

  2. Vær forberedt på, at du måske ikke får “drømmejobbet” fra day one hos det firma, som du er ansat i. Men hvis du beviser dit værd og udvikler dig med dine opgaver, så skal det nok komme med tiden. Firmaerne i udlandet vil som oftest se dig an, inden de smider dig på et multi-million dollar projekt! Husk; de har kun set dig hurtigt på Skype og læst dit CV. 😄

  3. “Skik følge eller land fly”. Tag ansvar for dine handlinger, udforsk og respekter det land du bor i.
       
  4. Vær selv opsøgende og tro på dig selv. Selvom det kan virke uoverskueligt, så kan du overvinde det meste med en positiv og løsningsorienteret indstilling. 😎

  5. Hjælp hinanden og brug fællesskabet. Hjælp dem omkring dig og få hjælp af de andre ScandiMate’s, der allerede bor dernede/ude! 💙

Du kan meget mere, end du tror – men nogle gange gælder det også om at have det rigtige mindset og realistiske forventninger, inden man rejser. Det er umuligt at flytte til den anden side af jorden, uden at møde modstand. At blive en verdensmand/kvinde er ikke en titel man får serveret, men en man gør sig fortjent til 😉 

Men for at hjælpe dig endnu bedre på vej, vil vi gerne give mere præcise fifs til, hvordan du bliver sat godt op i enten Canada, New Zealand eller Australien. 

 
Vores 3 tips til din rejse: 
  1. Rejsetip: Rejs i behageligt tøj. Evt. i vores lækre ScandiMate t-shirts, som du får tilsendt inden afrejse samt et par bløde sweatpants. Det er en lang rejse, så det er vigtigt med noget komfortabelt. Et andet godt fif er, at have en ekstra t-shirt pakket i håndbagagen. 🧳👕✈️

  2. Hos os køber du en startpakke, der sætter dig godt op i landet. Du er sikret en bolig de første 4 uger gennem os. Et godt tip herfra: selvom alt er nyt og spændende, og du bare gerne vil hygge dig – så brug tiden fornuftigt. Begynd allerede at kigge efter ny bolig den første uge! Selvom den nye by er spændende, så har du masser af tid til at udforske den, så snart du har styr på din “base”! 🏠

  3. Du booker ikke en charterferie gennem os. Og måske får du endda “nederen” opgaver de første uger på dit nye arbejde. Men hvis du beviser dit værd, så skal din arbejdsgiver nok stole mere på dig. De skal først lære dig og dine kvaliteter at kende.  Et godt tip: arbejd benhårdt og nyd at du udvikler og udfordrer dig selv med dit håndværk. Tag istedet en “charterferie” inden du rejser hjem til Danmark. Rejs rundt i slutningen af dit ophold og oplev det land, du bor i. ✊🏼🌟

Men husk, at selvom vi appellerer til, du skal selv være opsøgende og løsningsorienteret – så er hjælpen aldrig langt væk, og der findes ingen dumme spørgsmål. Det er en stor, vild og blæret beslutning at flytte til udlandet, og os på kontoret samt ScandiMate-fællesskabet er klar til at hjælpe dig! De har været igennem og taklet deres egne udfordringer, så de både forstår og vil hjælpe dig! Og det samme har, og vil vi. 😊

 
Jeg har også spurgt vores stifter Alexander, der har boet i 3 lande, om de bedste råd inden man tager på sit første udlandsophold. Og han er enig – det handler om ens eget mindset.

”Selvfølgelig har man en overordnet plan inden man rejser, men man skal være klar på at den plan oftest ændrer sig mange gange undervejs. Og gudskelov for det! Fordi det betyder man har udviklet sig og siger ja til de muligheder der åbner sig undervejs på rejsen! “When in rome”, som man siger haha”. 😆 Det handler egentlig bare om at tage tingene som de kommer. Vi kan have 2 afsted der har fuldstændig den “samme” tur, men en synes der er mange udfordringer og at alt er bøvlet, imens den anden synes det er den fedeste oplevelse. Måske det har noget at gøre med at de to har forskellige mindset. Så når deres bil bryder sammen, i midten af Australien, kan du enten tænke “hvorfor skal det her netop lige ske for mig, så typisk…”, eller du kan tænke “hold kæft det er nederen det her haha, men det bliver fandme en god historie! Nå, hvordan kommer vi videre herfra”. Den forskel i mindset, er den afgørende forskel, om du får en “OK tur” eller om du får din livs oplevelse og vender retur som en verdensmand! 😍 Man kan overleve alt med den rigtige attitude. Som jeg altid har sagt så handler det ikke om udfordringen, men om indstillingen” 
– Alexander Ripley  

Og så er det vel ikke andet at sige end:
God rejse, verdensmand/kvinde! Vi tror på dig – så det kan du også lige så godt! 😉