You are currently viewing Er du i tvivl om det er Australien, New Zealand eller Canada, der er den rette destination for dig? 🥇😍

Er du i tvivl om det er Australien, New Zealand eller Canada, der er den rette destination for dig? 🥇😍

Alle vores destinationer har hver deres fordele, men der er også visse forskelle ved hver rejse – både ved det praktiske, men også hvad du kan forvente at opleve. Lad os tage en destination ad gangen, for at finde dit perfekte match. 😎

Lad os starte med Canada🥞🍁 

Canada er nok en af verdens bedste og smukkeste lande at rejse, arbejde og leve – og det er der mange grunde til. Canada har den smukkeste og skønneste natur at byde på – alt fra bjerge og gletsjere til søer og skovbeklædte landskaber. 🌲🌳 Og vi er rigtig stolte af at kunne præsentere den meget unikke mulighed for at arbejde i den canadiske vildmark og være med til at bygge på storslåede bjælkehuse. Dog er kravene til arbejdet med bjælkehuse anderledes end vores andre destinationer, da din baggrund og uddannelse ikke er så vigtig. Du skal blot være stærk, hårdtarbejdende og være klar til at lære en masse nyt. Du skal kunne binde dig i ca. 12 måneder, da du kommer hele vejen rundt i firmaet. I starten er du med til at gøre de rå bjælker klar, og derefter er du med til at sætte dem op rundt om i Canada. Grundet at uddannelse ikke er så vigtig, så er lønnen også lavere end i New Zealand eller Australien. Derfor skal man ikke vælge Canada for lønnens skyld. Men til gengæld er canadierne meget venlige og hjælpsomme mennesker – levestandarden er også rigtig høj og der er generelt styr på tingene ligesom vi kender det i Danmark. 😍

Vil du til Canada, så skal du søge visum i rigtig god tid – og gerne 1 år før, for at være helt sikker.

Hvis du elsker naturen, et unikt dyreliv og vil prøve at arbejde med motorsav samt bygge på disse unikke, magiske bjælkehuse – så er Canada destinationen for dig! 🐻🐟🌲

Arbejde i Canada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lad os gå videre til Australien🏖️🍷🌏🦘 

Til Australien behøver du kun søge visum et par måneder før afrejse. Det er én af grundene til at Sydney er klart vores Bestseller, hvor vi sender op til 40 eventyrlystne verdensmænd/kvinder afsted hver måned. ☺️ I Sydney er der også vores populære “mate-aften” hver måned ved hver ny ankomst, hvor vi giver pizza og en halv kande øl til alle vores ScandiMate’s. Der er også mate-aften i New Zealand og Canada, bare ikke lige så ofte, da det også kun er ved nye ScandiMate’s ankomst (som er ca. hver anden og hver tredje måned). I Australien bor alle vores ScandiMate’s sammen i et stort hus med plads til 40 personer. 🏠

Ellers byder destinationens utrolige størrelse på eventyr for alle – hvad end du ønsker at chille med dit surfbræt efter arbejde, backpacking i outbacken i weekenderne, eller bare få en kold øl med gutterne på en smuk sandstrand.🏖️🏝️ I forhold til arbejde, så kan projekter og opgaver variere, og det er svært at sige noget specifikt inden din online jobsamtale. Du vil typisk lave arbejde der minder om det herhjemme, blot på dyrere huse og vildere projekter – men i Australien gør de tingene anderledes, så det kræver at du er villig til at lære og har en masse gåpåmod. Det er også i Australien, du tjener den højeste løn. 💸

Mangler du mere overtalelse til Sydney? Tjek billeder vi har fået tilsendt af Jacob og Frederik fra Sydney. Det er selvfølgelig ikke alle, men der er nogle, der arbejder på den vildeste location og har den mest magiske arbejdsudsigt 😍😲

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort sammenfattet, så er Australien en kombination af høj løn, lav skat, lækkert klima (sol året rundt), smuk natur og et kæmpe fællesskab (andre ScandiMate’s), der alt i alt bare får månederne til at flyve afsted, fordi man altid har noget at lavet. Så hvis du elsker at have et stort socialt netværk samt få et kæmpe fællesskab i én af verdens fedeste byer, så er Sydney klart destinationen for dig. 🙏

Sidst, ikke mindst, er der magiske New Zealand. ❄️🎿⛷️🏂🏔️

New Zealand er et af de smukkeste lande på jorden. New Zealand er kendt for sine fantastiske nationalparker med sneklædte bjerge, dybe dale og gyldne sandstrande, den spændende Maori-kultur, utrolige vandrestier – og ikke mindst skiløb og surfing i verdensklasse. 🎿⛷️🏂🏔️, hvor du skal bo, er kendt som “adrenalin-capital of the world” og er en livlig backpacker-by med en hyggelig stemning. 

For at komme til New Zealand, skal du søge visum 3-6 måneder før. Af arbejde vil man typisk lave arbejde der minder om det herhjemme, blot på dyrere huse og kæmpe sommerhuse. Og typisk vil du arbejde ud til den vildeste udsigt og natur. Se eksempelvis Jesper’s nedenfor. KÆMPE huse med den mest MAGISKE udsigt. 😍😲


Elsker du naturen, at stå på ski/snowboarde og vilde adventures med andre gutter? Så er New Zealand en klar destination for dig! 😍

Håber, at det gav dig lidt indsigt i, hvilken destination, der passer til dig og dine behov! Ellers kan du altid ringe ind til Jonas for at få mere præcis rådgivning – og særligt hvis du har flere spørgsmål til det praktiske! 😊

Vil du se mere til Queenstown (New Zealand) og Australien (Sydney), så se Vlog nedenfor, hvor Alexander og Stauning besøger gutterne dernede! 👇