You are currently viewing Rejs til Australien som ufaglært/arbejdsmand! ✈️

Rejs til Australien som ufaglært/arbejdsmand! ✈️

Drømmer du om at bo, leve og arbejde i Australien? 🦘🌏🏖️ Måske har du taget en gymnasiel uddannelse, som du nu ikke rigtig ved, hvad du skal bruge til? 🙄 Måske har du i en længere periode leget med tanken om at blive håndværker? Og måske er du en eventyrlysten sjæl, der altid har drømt om at rejse, leve, bo og arbejde i udlandet. 🌍

At rejse som ufaglært håndværker er en genial måde at teste, om det at være håndværker er noget for en selv i fremtiden. Og så er lønnen stadig lækker for selv en arbejdsmand/ufaglært, i hvert fald hvis man sammenligner med Danmark. Drømmer du om nogle af ovenstående ting, så kan vi hjælpe dig – fordi igennem os kan du rejse afsted som ufaglært håndværker til Australien. 🤝🏼 

At arbejde i Australien er også en fordel, da landet ofte har en stor efterspørgsel på ufaglærte håndværkere og arbejdsmænd, og især i sektorer som byggeri og landbrug. Og så kan det at arbejde i et nyt land udvide din horisont og give dig nye perspektiver på livet og arbejde. 👀 Du lærer ikke kun færdighederne i dit håndværk, men også at navigere i en anden kultur og livsstil.

Australien er kendt for sin indbydende og afslappede kultur, og du vil hurtigt finde ud af, at det australske arbejdsmiljø ofte er mindre formelt og mere fleksibelt end i mange andre lande. Udover arbejdet er der selvfølgelig også den fantastiske australske natur. Fra de fantastiske strande til den imponerende outback, er der et væld af naturskønne steder at udforske i din fritid. 😍 Australien tilbyder en livsstil, der er svær at slå, med en perfekt balance mellem arbejde og fritid. 

Billederne i oplægget er fra da Alexander, som er stifter af ScandiMate ApS, i sin tid selv rejste til Australien som ung knejt, hvor han arbejdede først som arbejdsmand og senere som ufaglært tømrer i både Sydney og Melbourne. Hvorfor? Jamen, det var da for at prøve kræfterne af som håndværker og opleve verden! 🥳🥳🥳 

Det er altså en pissegod mulighed, hvis man leger med tanken om at blive håndværker. Så kan man teste det af, inden man starter på en eventuel uddannelse. ✊🏼 Og selv hvis du ikke tænker håndværkerudannelsen er noget for dig, men du bare godt kan lide at være udenfor og bruge kroppen – så får du ligeledes muligheden for at gøre dette/tage et sabbatår i et fantastisk land som Australien, hvor solen altid skinner. ☀️ Uanset hvad, så er det en win-win-situation for dig! 🙏🏼😍

Har det skabt lidt interesse, kan du altid ringe ind til Jonas på +4531677885 for at høre nærmere om eventyret, der venter på dig som arbejdsmand! 😉