ScandiMate præsenterer

Australien

Arbejde i Australien: Hvad kan du forvente?

Velkommen til Australien

Drømmer du om at arbejde i Australien? Når du først har taget beslutningen om at rejse til Australien for at arbejde, står du for at skulle tage det første skridt mod en oplevelse, der sandsynligvis bliver ét af dit livs største, og som uden tvivl vil forandre dig og ændre dit syn på verden uden for Danmark. For et udlandsophold kan udvikle og forandre dig på rigtig mange forskellige måder. Derfor vælger mange unge mennesker fra hele verden at tilbringe et sabbatår i Australien, og håndværkere skal ikke være en undtagelse.

Australien er for dig der gerne vil have den vildeste rejse og den er vores mest populære destination for tømrere, smede, snedkere og ufaglærte håndværkere, der ønsker at få en oplevelse for livet! Øens utrolige størrelse byder på eventyr for  alle, hvad end du ønsker at chille med dit surfbræt efter arbejde, backpacking i outbacken i weekenderne, eller bare en kold øl med gutterne på en smuk sandstrand.

Den drøm realiserer vi i ScandiMate ApS for håndværkere og giver dem muligheden for at arbejde i Australien. Det gør vi igennem en skræddersyet startpakke, der klarer alt det praktiske, så man fra start bliver sat godt op i landet med både job, visum, udlandsk bankkonto, bolig og netværk mv.

Tip: Lyt til vores podcast om Nikolaj og Olines oplevelser som tømrer i Australien ved at klikke på billedet ovenover.

6 grunde til at vælge Australien

Australien er for fedt – men er du endnu ikke overbevist om at Australien er den perfekte destination for dig, så læs vores 6 bedste grunde til hvorfor herunder:

Ultimative roadtrip destination

Australiens vilde outback og natur gør landet til den ultimative roadtrip destination! Køb en billig 4hjulstrækker og kør landets 7,69 millioner kvadratkilometer tyndt. Tag for eksempel turen langs landets smukke østkyst eller tag på eventyr i outbacken – eller overvej at tage nogle måneders farm work.

Sydney, Melbourne eller Brisbane 

Vores ScandiMates starter altid deres eventyr i en af Australiens fedeste tre byer – her er der garanti for gode byture, kolde øl og lækre sandstrande. Desuden er der et hav af spændende oplevelser omkring byerne – brug weekenden på bush-camping, besøg Blue Mountains eller køb et surfboard!’

“Laid Back” kultur

I Australien findes en særpræget “Laid Back” kultur, hvor alle kalder hinanden for kammerater. Ferier og festivaler fylder kalenderen hele året rundt, hvad end det omhandler mad, kunst, film, musik eller noget helt femte – Australien er et hyggeligt og trygt sted at bo og leve. 

Økonomi

Australien er den destination, hvor du vinder mest på den økonomiske front. I Australien får du som håndværker udbetalt mellem 25-40.000 kr. efter skat hver måned. Ufaglærte håndværkere får mellem 17-19.000 kr. udbetalt. I Australien er du altså sikret rigeligt med plads i budgettet til talrige oplevelser på din rejse!

Solskin året rundt – behøver vi sige mere? 

Hvad enten du er tømrer, smed, maler, murer, struktør eller noget helt tredje, garanterer vi at du får rigelige mængder sol 🙂 Da Australien er et enormt land på 7.692.000 km², byder øen på flere forskellige klimaer, temperaturer og naturforhold. I Australien vil du kunne opleve alt lige fra den indre outback’s ørkenklima, til nordens fugtige regnskov og østkystens gyldne sandstrande.

Livskvalitet

Australiens kombination af høj løn, lav skat, lækkert klima, fantastiske mennesker og smuk natur gør livskvaliteten på øen svær at sammenligne med andre steder i verden. Intet slår en fyraftensøl på stranden en helt almindelig tirsdag med vennerne.

Det var sindssygt nemt, og dejligt at have det praktiske på plads inden afrejse, såsom job og bolig. På den måde brændte man ikke alle sine penge af, som man nok havde gjort hvis man rejste alene, og selv skulle finde et job dernede.
Nikolaj Hansen

Arbejde i Australien

Uanset om du er en erfaren håndværker på udkig efter at udvikle dig med dit håndværk, eller bare er en eventyrlysten sjæl på udkig efter et eventyrligt sabbatår, så hjælper vi dig med at finde et sted at bo, leve og arbejde i Australien. For selv om håndværkere ikke typisk har sabbatårsrejser, lige som dem der vælger gymnasiet, er det så uhyre vigtigt for alle at komme ud af Danmark, høste en masse erfaring og få et nyt perspektiv på verden. Uanset om du er tømrer, VVS’er, murer, smed, snedker, maler, mekaniker m.v., så er det en fantastisk mulighed for at kombinere arbejde, og udlandseventyr i et af verdens mest spændende lande, nemlig Australien.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Projekter og opgaver varierer, og det er svært at sige noget specifikt, inden du nærmer dig afgang. Du vil typisk lave arbejde der minder om det herhjemme – og der vil sandsynligvis være brug af andre teknikker og materialer, så det kræver at du er villig til at lære og har en masse gåpåmod!
 

Tjek vores Instagram for flere billeder og røverhistorier fra vores gutter i udlandet – klik her

Hvilke fordele er der ved at bo, leve og få arbejde i Australien?:

Der er højere lønninger (grundet lavere skat end i Danmark)

I Australien er der højere lønninger sammenlignet med mange andre lande.

Stærk økonomi

Australiens stabile økonomi gør, at der er rigeligt med arbejdsmuligheder, særligt inden for bygge- og anlægssektoren samt til vedligeholdelse af infrastrukturen i landet.

Jobmuligheder

Den store efterspørgsel efter dygtige håndværkere sikrer, at der er mange jobmuligheder. Det gør det lettere at finde et job, der passer til ens færdigheder og præferencer. I Australien kan man komme til at arbejde på nogle større projekter, end man typisk vil gøre i Danmark. Men det afhænger dog lidt af ens erfaring. 

Arbejdslivsbalancen

Mange australske virksomheder vægter en sund arbejdslivsbalance højt, hvilket betyder, at man ofte kan nyde fleksible arbejdstider og muligheder for fritid, hvilket alt i alt bidrager til en forbedret arbejds-/ og livskvalitet.

Livskvalitet

Australien er kendt for sin høje livskvalitet, afslappet livsstil og et fantastisk klima, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo og arbejde. Uanset om du er til at udforske de storslåede strande eller de pulserende byområder, når du har fri, så har Australien noget for enhver smag.

Rejs rundt

Australien er et paradis for backpackere, da det er nemt at rejse rundt og komme på eventyr i outbacken. Ved at arbejde og rejse i Australien får du mulighed for at opleve dette land på en helt unik måde. Tjen eventuelt en masse penge de første mange måneder, og brug dem på at rejse rundt og opleve landet. Vi garanterer en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Australiens utrolige størrelse på eventyr for alle. Hvad end du ønsker at chille med dit surfbræt efter arbejde, backpacking i outbacken, en gåtur i det pulserende land eller bare nyde en kold øl med dine nye kammerater på en smuk sandstrand. Australien er en kombination af høj løn, lav skat, lækkert klima (sol året rundt), smuk natur og et kæmpe fællesskab (andre ScandiMate’s), der alt i alt bare får månederne til at flyve af sted, fordi man altid har noget at lave. Så hvis du elsker at have noget at lave, have et stort socialt netværk samt få et kæmpe fællesskab, så er Australien klart destinationen for dig. Og samlet set kan et år med arbejde i Australien give dig mulighed for at udvide din horisonter, lære nye færdigheder og opbygge erfaringsgrundlag, som kan være gavnligt i både din personlige og professionelle udvikling som håndværker.

 

Hvad er fordelene ved at få arbejde i Australien gennem os?

Vi sætter dig godt op i landet

Vi ordner selv de små ting såsom visum, de lovpligtige kurser, udenlandsk bankkonto, skattenummer – alle de små ting, man ikke selv tænker over.

Sikkerhedsnet

Vi er med dig på hele rejsen. Man kan altid skrive eller ringe til os på kontoret.

Du får et kæmpe fællesskab

Igennem ScandiMate ApS får du det største fællesskab af andre håndværkere/ScandiMate’s i Australien, da vi sender op til 40 afsted dertil hver måned. Du kan også komme til at arbejde sammen med andre ScandiMate’s.

Er du nu begyndt at drømme lidt om at arbejde i Australien?

Så prøv at ring ind til Jonas! Jonas er ham man ringer ind til, og han vil guide dig gennem hvert eneste trin i processen – lige fra booking, visumansøgning, det kedelige papirarbejde og sikre, at du er fuldt forberedt på de lokale arbejdsforhold. Vi gør det nemt for dig, så du med det samme er klar til at arbejde i Australien.

Med ScandiMate ApS, der er med dig hele vejen, er det at bo og arbejde i Australien nemmere og mere håndgribeligt end nogensinde før. Så ring ind til Jonas på +45 31 67 78 85, og hør nærmere om de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Australien!

Altid fast pris!

29.995,-

Frapris pr. rejsende

Book 2-12 måneder inden afrejse-Depositum kun 5000,-

Ansøg om din rejse til Australien her!

Bliv klogere på Australien

Arbejde i Australien: Hvad kan du forvente?

Velkommen til Australien

Drømmer du om at arbejde i Australien? Når du først har taget beslutningen om at rejse til Australien for at arbejde, står du for at skulle tage det første skridt mod en oplevelse, der sandsynligvis bliver ét af dit livs største, og som uden tvivl vil forandre dig og ændre dit syn på verden uden for Danmark. For et udlandsophold kan udvikle og forandre dig på rigtig mange forskellige måder. Derfor vælger mange unge mennesker fra hele verden at tilbringe et sabbatår i Australien, og håndværkere skal ikke være en undtagelse.

Australien er for dig der gerne vil have den vildeste rejse og er vores mest populære destination for tømrere, smede, snedkere og ufaglærte håndværkere, der ønsker at få en oplevelse for livet! Øens utrolige størrelse byder på eventyr for  alle, hvad end du ønsker at chille med dit surfbræt efter arbejde, backpacking i outbacken i weekenderne, eller bare en kold øl med gutterne på en smuk sandstrand.

Den drøm realiserer vi i ScandiMate ApS for håndværkere og giver dem muligheden for at arbejde i Australien. Det gør vi igennem en skræddersyet startpakke, der klarer alt det praktiske, så man fra start bliver sat godt op i landet med både job, visum, udlandsk bankkonto, bolig og netværk mv.

Tip: Lyt til vores podcast om Nikolaj og Olines oplevelser som tømrer i Australien ved at klikke på billedet ovenover.

6 grunde til at vælge Australien

Australien er for fedt – men er du endnu ikke overbevist om at Australien er den perfekte destination for dig, så læs vores 6 bedste grunde til hvorfor herunder:

Ultimative roadtrip destination

Australiens vilde outback og natur gør landet til den ultimative roadtrip destination! Køb en billig 4hjulstrækker og kør landets 7,69 millioner kvadratkilometer tyndt. Tag for eksempel turen langs landets smukke østkyst eller tag på eventyr i outbacken – eller overvej at tage nogle måneders farm work.

Sydney, Melbourne eller Brisbane 

Vores ScandiMates starter altid deres eventyr i en af Australiens fedeste tre byer – her er der garanti for gode byture, kolde øl og lækre sandstrande. Desuden er der et hav af spændende oplevelser omkring byerne – brug weekenden på bush-camping, besøg Blue Mountains eller køb et surfboard!’

“Laid Back” kultur

I Australien findes en særpræget “Laid Back” kultur, hvor alle kalder hinanden for kammerater. Ferier og festivaler fylder kalenderen hele året rundt, hvad end det omhandler mad, kunst, film, musik eller noget helt femte – Australien er et hyggeligt og trygt sted at bo og leve. 

Økonomi

Australien er den destination, hvor du vinder mest på den økonomiske front. I Australien får du som håndværker udbetalt mellem 25-40.000 kr. efter skat hver måned. Ufaglærte håndværkere får mellem 17-19.000 kr. udbetalt. I Australien er du altså sikret rigeligt med plads i budgettet til talrige oplevelser på din rejse!

Solskin året rundt – behøver vi sige mere? 

Hvad enten du er tømrer, smed, maler, murer, struktør eller noget helt tredje, garanterer vi at du får rigelige mængder sol 🙂 Da Australien er et enormt land på 7.692.000 km², byder øen på flere forskellige klimaer, temperaturer og naturforhold. I Australien vil du kunne opleve alt lige fra den indre outback’s ørkenklima, til nordens fugtige regnskov og østkystens gyldne sandstrande.

Livskvalitet

Australiens kombination af høj løn, lav skat, lækkert klima, fantastiske mennesker og smuk natur gør livskvaliteten på øen svær at sammenligne med andre steder i verden. Intet slår en fyraftensøl på stranden en helt almindelig tirsdag med vennerne.

Det var sindssygt nemt, og dejligt at have det praktiske på plads inden afrejse, såsom job og bolig. På den måde brændte man ikke alle sine penge af, som man nok havde gjort hvis man rejste alene, og selv skulle finde et job dernede.
Nikolaj Hansen

Arbejde i Australien

Uanset om du er en erfaren håndværker på udkig efter at udvikle dig med dit håndværk, eller bare er en eventyrlysten sjæl på udkig efter et eventyrligt år, så hjælper vi dig med at finde et sted at bo, leve og arbejde i Australien. For selv om håndværkere ikke typisk har sabbatårsrejser, lige som dem der vælger gymnasiet, er det så uhyre vigtigt for alle at komme ud af Danmark, høste en masse erfaring og få et nyt perspektiv på verden. Uanset om du er tømrer, murer, smed, snedker, maler, mekaniker m.v., så er det en fantastisk mulighed for at kombinere arbejde, udlandseventyr og sabbatår i et af verdens mest spændende lande, nemlig Australien.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Projekter og opgaver varierer, og det er svært at sige noget specifikt, inden du nærmer dig afgang. Du vil typisk lave arbejde der minder om det herhjemme, men oftest på større projekter – og der vil sandsynligvis være brug af andre teknikker og materialer, så det kræver at du er villig til at lære og har en masse gåpåmod!
 

Tjek vores Instagram for flere billeder og røverhistorier fra vores gutter i udlandet – klik her

Hvilke fordele er der ved at bo, leve og få arbejde i Australien?:

Der er højere lønninger (grundet lavere skat end i Danmark)

I Australien er der højere lønninger sammenlignet med mange andre lande.

Stærk økonomi

Australiens stabile økonomi gør, at der er rigeligt med arbejdsmuligheder, særligt inden for bygge- og anlægssektoren samt til vedligeholdelse af infrastrukturen i landet.

Jobmuligheder

Den store efterspørgsel efter dygtige håndværkere sikrer, at der er mange jobmuligheder. Det gør det lettere at finde et job, der passer til ens færdigheder og præferencer. I Australien kan man komme til at arbejde på nogle projekter med den smukkeste arbejdsudsigt.

Arbejdslivsbalancen

Mange australske virksomheder vægter en sund arbejdslivsbalance højt, hvilket betyder, at man ofte kan nyde fleksible arbejdstider og muligheder for fritid, hvilket alt i alt bidrager til en forbedret arbejds-/ og livskvalitet.

Livskvalitet

Australien er kendt for sin høje livskvalitet, afslappet livsstil og et fantastisk klima, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo og arbejde. Uanset om du er til at udforske de storslåede strande eller de pulserende byområder, når du har fri, så har Australien noget for enhver smag.

Rejs rundt

Australien er et paradis for backpackere, da det er nemt at rejse rundt og komme på eventyr i outbacken. Ved at arbejde og rejse i Australien får du mulighed for at opleve dette land på en helt unik måde. Tjen eventuelt en masse penge det første halve år/år, og brug dem på at rejse rundt og opleve landet. Vi garanterer en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Australiens tilbyder eventyr for alle. Hvad end du ønsker at chille med dit surfbræt efter arbejde, backpacking i outbacken, en gåtur i det pulserende land eller bare nyde en kold øl med dine nye kammerater på en smuk sandstrand. Australien er en kombination af høj løn, lav skat, lækkert klima (sol året rundt), smuk natur og et kæmpe fællesskab (andre ScandiMate’s), der alt i alt bare får månederne til at flyve af sted, fordi man altid har noget at lave. Så hvis du elsker at have noget at lave, have et stort socialt netværk samt få et kæmpe fællesskab, så er Australien klart destinationen for dig. Og samlet set kan et sabbatår/et år med arbejde i Australien give dig mulighed for at udvide din horisonter, lære nye færdigheder og opbygge erfaringsgrundlag, som kan være gavnligt i både din personlige og professionelle udvikling som håndværker.

 
Arbejde i australien

Hvad er fordelene ved at få arbejde i Australien gennem os?

Vi sætter dig godt op i landet

Vi ordner selv de små ting såsom visum, de lovpligtige kurser, udenlandsk bankkonto, skattenummer – alle de små ting, man ikke selv tænker over.

Sikkerhedsnet

Vi er med dig på hele rejsen. Man kan altid skrive eller ringe til os på kontoret.

Du får et kæmpe fællesskab

Igennem ScandiMate ApS får du det største fællesskab af andre håndværkere/ScandiMate’s i Australien, da vi sender op til 40 afsted dertil hver måned. Du kan også komme til at arbejde sammen med andre ScandiMate’s.


Er du nu begyndt at drømme lidt om at arbejde i Australien?

Så prøv at ring ind til Jonas! Jonas er ham man ringer ind til, og han vil guide dig gennem hvert eneste trin i processen – lige fra booking, visumansøgning, det kedelige papirarbejde og sikre, at du er fuldt forberedt på de lokale arbejdsforhold. Vi gør det nemt for dig, så du med det samme er klar til at arbejde i Australien.

Med ScandiMate ApS, der er med dig hele vejen, er det at bo og arbejde i Australien nemmere og mere håndgribeligt end nogensinde før. Så ring ind til Jonas på +45 31 67 78 85, og hør nærmere om de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Australien!

 
 
 

Altid fast pris!

39.995,-

Pris. pr. rejsende

Book 2-12 måneder inden afrejse-Depositum kun 5000,-

Ansøg om din rejse til Australien her!

Bliv klogere på Australien

se de andre destinationer

se de andre destinationer

Har du nogle spørgsmål?

Send os en besked

Uanset hvad du skulle brænde inde med af spørgsmål, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig, med at besvare dem! Send os en besked direkte her på siden, så ringer vi dig op inden for kort tid!