ScandiMate præsenterer

arbejde i Canada

Arbejde og bo i Canada: Hvad kan du forvente?

Velkommen til Canada

Gad du godt prøve kræfter af med arbejde i Canada?

Canada er i toppen af samtlige lister over verdens bedste og smukkeste lande at rejse, arbejde og leve i – og det er der mange grunde til! Canada har så meget skøn natur at byde på – alt fra bjerge og gletsjere til søer og skovbeklædte landskaber. Derudover er Canada fyldt med spændende byer og en befolkning kendetegnet ved deres venlighed. Det er bare nogle af grundene til at landet tiltrækker håndværkere fra hele verden, der ønsker at arbejde og bo i det smukke land. Drømmer du også om at arbejde i Canada som dansker?

For den drøm realiserer vi i ScandiMate ApS for håndværkere og giver muligheden for at arbejde i Canada. Det gør vi igennem en skræddersyet startpakke, der klarer alt det praktiske, så man fra start bliver sat godt op i landet med både job, visum, udlandsk bankkonto, bolig, netværk og et kæmpe fællesskab af andre danske håndværkere. For uanset om du er en erfaren håndværker på udkig efter at udvikle dig med dit håndværk, eller bare er en eventyrlysten sjæl på udkig efter et eventyrligt sabbatår, så hjælper vi dig med at finde et sted at bo, leve og arbejde i Canada. Du får ikke bare et nyt job, men en chance for at udvikle dig selv på en helt ny måde. Nye arbejdsmetoder, nye mennesker at arbejde sammen med, og måske endda en helt ny måde at se verden på. Det er som at tage på et eventyr, hvor du ikke bare lærer at bygge ting, men også at bygge dig selv op.

 
Tip: Lyt til vores nye podcast om at rejse og arbejde i udlandet, fortalt af gamle ScandiMates, ved at klikke på billedet herunder.
 

For at gøre din beslutning nemmere, har vi her samlet 5 fantastiske ting, som vi synes gør Canada helt unik, for dig der overvejer at rejse hertil som tømrer murer, smed eller et andet fag!

Fantastisk skønne naturlandskaber og nationalparker. 

Langstrakte skovlandskaber og imponerende bjerge i The Rocky Mountains! Måske du er heldig at opleve nætter med nordlys, der strækker sig over bjerglandskabet. I Canada kan du også opleve et fuldstændigt, unikt dyreliv, med rig mulighed for at komme helt tæt på naturens storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler og kæmpelaks. 

Storbyerne

De største byer i Canada er Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. I Vancouver ligger store skyskrabere og shoppingmuligheder omgivet af snebeklædte bjergtoppe. Rejser du til Montreal eller Quebec vil du opleve fortovscafeer og franske specialiteter. Slutteligt byder Toronto på det mere pulserende og kosmopolitiske byliv.

Det canadiske folk

Canadas befolkning er kendt for at være et meget venligt folkefærd, hvor godt humør og åbne døre altid vægtes højt. I Canada er det aldrig svært at falde i snak med hvem som helst!

Lækker lokal mad og drikke 

Pandekager med maple syrup! Besøg også de vidunderlige, kosmopolitiske byer Vancouver og Toronto.

Et uforglemmeligt dyreliv

Sortbjørne, vildlaks, spækhuggere, bare for at nævne nogle få.

Camping og vandring

Camping og vandrig i de mange smukke nationalparker og vintersport i bjergene om vinteren – ”Ice Fishing” og masser af jagt er også muligheder. Tag på road-trips i weekenderne eller inden du rejser hjem – biler er billige og de åbne vidder er perfekte til at føle friheden på en radtrip. Kør blandt andet på den legendariske Icefields Parkway mellem Vancouver og Calgary.

Er du stadig i tvivl? Læs videre, og bliv meget klogere på hvad det vil sige at bo, leve og arbejde i Canada!

 

Storby eller Bjælkehuse

Som noget helt unikt kan vi tilbyde arbejde med de verdenskendte canadiske bjælkehuse!

Du kan nu vælge mellem at bo i Toronto eller Vancouver og arbejde med dit eget håndværk eller prøve kræfter med de traditionelle canadiske bjælkehuse – vi garanterer at du bliver vild med en motorsav:)

Læs mere her: Bjælkehuse i Canada

 

Ærligt talt, var jeg ikke taget afsted uden ScandiMate.
Jeg er sku frisk på nye udfordringer, men med semi dårligt engelsk og ingen idé om hvor jeg skulle starte på egen hånd var jeg blevet hjemme og gået glip af den vildeste tur i mit liv.
Mads anmeldelse
Mads Hocke

Arbejde i canada

Men hvorfor arbejde i Canada? At få arbejde som håndværker i Canada som dansker har flere fordele:

Gode arbejdsmuligheder

Canada har en blomstrende bygge- og anlægssektor, der skaber et konstant behov for dygtige håndværkere, da Canada har en stærk bygge- og anlægsindustri med projekter, der omfatter boligbyggeri/renovering, vedligeholdelse af infrastrukturen og opgraderinger af offentlige faciliteter.

Efterspørgsel efter håndværkere

Der er stor efterspørgsel efter dygtige håndværkere og arbejdsmænd i Canada, hvilket gør det til en attraktiv destination for dem, der søger arbejde i Canada.

Livskvalitet

Canada er kendt for sin høje livskvalitet, der omfatter en imponerende natur, afslappede livsstil og et sikkert samfund, der bidrager til en god work-life balance samt gør det til et attraktivt sted at bo og arbejde for håndværkere.

Samlet set tilbyder Canada et attraktiv arbejdsmiljø for danske håndværkere, der ønsker at udforske nye muligheder, udvikle deres færdigheder og nyde en forbedret livskvalitet i en spændende og varieret kulturel ramme. Og igennem ScandiMate ApS kan du komme til at arbejde på de storslåede, verdenskendte canadiske bjælkehuse. Og så kan en rejse til udlandet også berige dit CV, både hjemme i Danmark, men også hvis du vil prøve kræfter af andre steder i udlandet senere i livet.

Arbejde i Canada

Hvorfor er Canada ellers spændende at bo i, og særligt når man har fri fra arbejde?

Naturen

I Canada kan du opleve et unikt dyreliv med mulighed for at komme helt tæt på naturens storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler, elge og kæmpe laks. Det er som at være med i ens egen naturfilm – bare uden et kamera eller et filmhold. Ligeledes er der i Canada rig mulighed for at købe en billig pickup truck og tage på roadtrips. Der er så mange fantastiske nationalparker og naturområder at udforske, at det kan være svært at vælge, hvor man skal starte.

Storbyerne

De største byer i Canada er Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. I Vancouver ligger store skyskrabere og en masse shoppingmuligheder, der er omgivet af sneklædte bjergtoppe. Vil du hellere opleve Montreal eller Quebec vil du opleve hyggeligt fortovscafeer og lækre franske specialiteter. Toronto derimod tilbyder et mere pulserende og kosmopolitisk byliv. Uanset om du er interesseret i kultur, natur eller mad, har Toronto noget at tilbyde enhver smag.

Det canadiske folk

Canadas befolkning er kendt for at være et meget venligt folkefærd, hvor godt humør og åbne døre altid vægtes meget højt. De elsker at fortælle historier om deres seneste eventyr i naturen. De er altid klar på at give et godt tip til at fange den største fisk eller hvordan du finder den mest maleriske vandresti.

Maden

Den canadiske madscene er rig på smag og tilbyder forskellige retter i verdensklasse. Noget de er mest kendt for at blandt andet Poutine: en klassisk canadisk komfortret, der består af sprøde pommes frites, der er toppet med blød ost og overhældt med en rig brun sovs.Og så de selvfølgelig også kendt for maple syrup, og særligt på pandekager og vafler. Hvem vil ikke forkæle sig selv med pandekager med maple syrup efter arbejde hver dag?

Alt i alt kan håndværkere i Canada nyde godt af en attraktiv kombination er konkurrencedygtige lønninger, stabile arbejdsforhold og en høj livskvalitet med smuk natur, god mad og spændende storbyer. Canadierne elsker deres land, og det er ikke svært at se hvorfor. De er meget stolte af deres storslåede natur, deres unikke kultur og deres åbne, venlige sind. Og når man er omgivet af så meget naturskønhed og venlige mennesker, er det svært ikke at føle sig hjemme. Derfor er det så populært at få arbejde i Canada som dansker.

Arbejde i Canada

Er du nu begyndt at drømme lidt om at arbejde i Canada?

Så prøv at ring ind til Jonas! Jonas er ham man ringer ind til, og han vil guide dig gennem hvert eneste trin i processen – lige fra booking, visumansøgning, det kedelige papirarbejde og sikre, at du er fuldt forberedt på de lokale arbejdsforhold. Vi gør det nemt for dig, så du med det samme er klar til at arbejde i Canada.

Med ScandiMate ApS, der er med dig hele vejen, er det at bo og arbejde i Canada nemmere og mere håndgribeligt end nogensinde før. Så ring ind til Jonas på +45 31 67 78 85, og hør nærmere om de muligheder og oplevelser, der venter på dig og dit arbejde i Canada!

 

Altid fast pris!

29.995,-

Frapris pr. rejsende

Book 2-12 måneder inden afrejse - Pris ved booking, kun 5000,-

book din rejse til Canada her!

Bliv klogere på Canada

Arbejde og bo i Canada: Hvad kan du forvente?

Velkommen til Canada

Gad du godt prøve kræfter af med arbejde i Canada?

Canada er i toppen af samtlige lister over verdens bedste og smukkeste lande at rejse, arbejde og leve i – og det er der mange grunde til! Canada har så meget skøn natur at byde på – alt fra bjerge og gletsjere til søer og skovbeklædte landskaber. Derudover er Canada fyldt med spændende byer og en befolkning kendetegnet ved deres venlighed. Det er bare nogle af grundene til at landet tiltrækker håndværkere fra hele verden, der ønsker at arbejde og bo i det smukke land. Drømmer du også om at arbejde i Canada som dansker?

For den drøm realiserer vi i ScandiMate ApS for håndværkere og giver muligheden for at arbejde i Canada. Det gør vi igennem en skræddersyet startpakke, der klarer alt det praktiske, så man fra start bliver sat godt op i landet med både job, visum, udlandsk bankkonto, bolig, netværk og et kæmpe fællesskab af andre danske håndværkere. For uanset om du er en erfaren håndværker på udkig efter at udvikle dig med dit håndværk, eller bare er en eventyrlysten sjæl på udkig efter et eventyrligt sabbatår, så hjælper vi dig med at finde et sted at bo, leve og arbejde i Canada. Du får ikke bare et nyt job, men en chance for at udvikle dig selv på en helt ny måde. Nye arbejdsmetoder, nye mennesker at arbejde sammen med, og måske endda en helt ny måde at se verden på. Det er som at tage på et eventyr, hvor du ikke bare lærer at bygge ting, men også at bygge dig selv op.

 
Tip: Lyt til vores nye podcast om at rejse og arbejde i udlandet, fortalt af gamle ScandiMates, ved at klikke på billedet herunder.
 

For at gøre din beslutning nemmere, har vi her samlet 5 fantastiske ting, som vi synes gør Canada helt unik, for dig der overvejer at rejse hertil som tømrer murer, smed eller et andet fag!

Fantastisk skønne naturlandskaber og nationalparker. 

Langstrakte skovlandskaber og imponerende bjerge i The Rocky Mountains! Måske du er heldig at opleve nætter med nordlys, der strækker sig over bjerglandskabet. I Canada kan du også opleve et fuldstændigt, unikt dyreliv, med rig mulighed for at komme helt tæt på naturens storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler og kæmpelaks. 

Storbyerne

De største byer i Canada er Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. I Vancouver ligger store skyskrabere og shoppingmuligheder omgivet af snebeklædte bjergtoppe. Rejser du til Montreal eller Quebec vil du opleve fortovscafeer og franske specialiteter. Slutteligt byder Toronto på det mere pulserende og kosmopolitiske byliv.

Det canadiske folk

Canadas befolkning er kendt for at være et meget venligt folkefærd, hvor godt humør og åbne døre altid vægtes højt. I Canada er det aldrig svært at falde i snak med hvem som helst!

Lækker lokal mad og drikke 

Pandekager med maple syrup! Besøg også de vidunderlige, kosmopolitiske byer Vancouver og Toronto.

Et uforglemmeligt dyreliv

Sortbjørne, vildlaks, spækhuggere, bare for at nævne nogle få.

Camping og vandring

Camping og vandrig i de mange smukke nationalparker og vintersport i bjergene om vinteren – ”Ice Fishing” og masser af jagt er også muligheder. Tag på road-trips i weekenderne eller inden du rejser hjem – biler er billige og de åbne vidder er perfekte til at føle friheden på en radtrip. Kør blandt andet på den legendariske Icefields Parkway mellem Vancouver og Calgary.

Er du stadig i tvivl? Læs videre, og bliv meget klogere på hvad det vil sige at bo, leve og arbejde i Canada!

 

Storby eller Bjælkehuse

Som noget helt unikt kan vi tilbyde arbejde med de verdenskendte canadiske bjælkehuse!

Du kan nu vælge mellem at bo i Toronto eller Vancouver og arbejde med dit eget håndværk eller prøve kræfter med de traditionelle canadiske bjælkehuse – vi garanterer at du bliver vild med en motorsav:)

Læs mere her: Bjælkehuse i Canada

 

Ærligt talt, var jeg ikke taget afsted uden ScandiMate.
Jeg er sku frisk på nye udfordringer, men med semi dårligt engelsk og ingen idé om hvor jeg skulle starte på egen hånd var jeg blevet hjemme og gået glip af den vildeste tur i mit liv.
Mads anmeldelse
Mads Hocke

Arbejde i canada

Men hvorfor arbejde i Canada? At få arbejde som håndværker i Canada som dansker har flere fordele:

Gode arbejdsmuligheder

Canada har en blomstrende bygge- og anlægssektor, der skaber et konstant behov for dygtige håndværkere, da Canada har en stærk bygge- og anlægsindustri med projekter, der omfatter boligbyggeri/renovering, vedligeholdelse af infrastrukturen og opgraderinger af offentlige faciliteter.

Efterspørgsel efter håndværkere

Der er konstant efterspørgsel efter dygtige håndværkere i Canada, hvilket gør det til en attraktiv destination for dem, der søger arbejde i Canada.

Livskvalitet

Canada er kendt for sin høje livskvalitet, der omfatter en imponerende natur, afslappede livsstil og et sikkert samfund, der bidrager til en god work-life balance samt gør det til et attraktivt sted at bo og arbejde for håndværkere.

Samlet set tilbyder Canada et attraktiv arbejdsmiljø for danske håndværkere, der ønsker at udforske nye muligheder, udvikle deres færdigheder og nyde en forbedret livskvalitet i en spændende og varieret kulturel ramme. Og igennem ScandiMate ApS kan du komme til at arbejde på de storslåede, verdenskendte canadiske bjælkehuse. Og så kan en rejse til udlandet også berige dit CV, både hjemme i Danmark, men også hvis du vil prøve kræfter af andre steder i udlandet senere i livet.

Arbejde i Canada

Hvorfor er Canada ellers spændende at bo i, og særligt når man har fri fra arbejde?

Naturen

I Canada kan du opleve et unikt dyreliv med mulighed for at komme helt tæt på naturens storslåede dyrearter, såsom bjørne, hvaler, elge og kæmpe laks. Det er som at være med i ens egen naturfilm – bare uden et kamera eller et filmhold. Ligeledes er der i Canada rig mulighed for at købe en billig pickup truck og tage på roadtrips. Der er så mange fantastiske nationalparker og naturområder at udforske, at det kan være svært at vælge, hvor man skal starte.

Storbyerne

De største byer i Canada er Vancouver, Toronto, Montreal og Quebec City. I Vancouver ligger store skyskrabere og en masse shoppingmuligheder, der er omgivet af sneklædte bjergtoppe. Vil du hellere opleve Montreal eller Quebec vil du opleve hyggeligt fortovscafeer og lækre franske specialiteter. Toronto derimod tilbyder et mere pulserende og kosmopolitisk byliv. Uanset om du er interesseret i kultur, natur eller mad, har Toronto noget at tilbyde enhver smag.

Det canadiske folk

Canadas befolkning er kendt for at være et meget venligt folkefærd, hvor godt humør og åbne døre altid vægtes meget højt. De elsker at fortælle historier om deres seneste eventyr i naturen. De er altid klar på at give et godt tip til at fange den største fisk eller hvordan du finder den mest maleriske vandresti.

Maden

Den canadiske madscene er rig på smag og tilbyder forskellige retter i verdensklasse. Noget de er mest kendt for at blandt andet Poutine: en klassisk canadisk komfortret, der består af sprøde pommes frites, der er toppet med blød ost og overhældt med en rig brun sovs.Og så de selvfølgelig også kendt for maple syrup, og særligt på pandekager og vafler. Hvem vil ikke forkæle sig selv med pandekager med maple syrup efter arbejde hver dag?

Alt i alt kan håndværkere i Canada nyde godt af en attraktiv kombination er konkurrencedygtige lønninger, stabile arbejdsforhold og en høj livskvalitet med smuk natur, god mad og spændende storbyer. Canadierne elsker deres land, og det er ikke svært at se hvorfor. De er meget stolte af deres storslåede natur, deres unikke kultur og deres åbne, venlige sind. Og når man er omgivet af så meget naturskønhed og venlige mennesker, er det svært ikke at føle sig hjemme. Derfor er det så populært at få arbejde i Canada som dansker.

Arbejde i Canada

Er du nu begyndt at drømme lidt om at arbejde i Canada?

Så prøv at ring ind til Jonas! Jonas er ham man ringer ind til, og han vil guide dig gennem hvert eneste trin i processen – lige fra booking, visumansøgning, det kedelige papirarbejde og sikre, at du er fuldt forberedt på de lokale arbejdsforhold. Vi gør det nemt for dig, så du med det samme er klar til at arbejde i Canada.

Med ScandiMate ApS, der er med dig hele vejen, er det at bo og arbejde i Canada nemmere og mere håndgribeligt end nogensinde før. Så ring ind til Jonas på +45 31 67 78 85, og hør nærmere om de muligheder og oplevelser, der venter på dig og dit arbejde i Canada!

 

Altid fast pris!

29.995,-

Frapris pr. rejsende

Book 2-12 måneder inden afrejse - Depositum kun 5000,-

book din rejse til Canada her!

Bliv klogere på Canada

se de andre destinationer

se de andre destinationer

Har du nogle spørgsmål?

Send os en besked

Uanset hvad du skulle brænde inde med af spørgsmål, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at besvare dem! Send os en besked direkte her på siden, så ringer vi dig op inden for kort tid!