You are currently viewing Scandimate´s håndværkere i Løvens Hule – sådan var det!

Scandimate´s håndværkere i Løvens Hule – sådan var det!

Alexander fra ScandiMate ApS, står i aften overfor løverne i det populære DR-program “Løvens Hule”- for at præsentere Danmarks vildeste rejsebureau for især investorerne Jesper Buch og Jacob Risgaard. Kan de se idéen i at lave rejser for tømrere, murere og alle de andre håndværkere til Australien, New Zealand og Canada – se med i aften og læs lidt om Alexanders oplevelse herunder.

Det var den vildeste oplevelse!

Jeg brænder for at sende unge håndværkere i mellem 18-35år til Australien, New Zealand og Canada – og jeg elsker at se vores gutter udvikle sig, knytte nye venskaber og komme hjem som ægte verdensmænd, nye mennesker og endnu bedre håndværkere! Men selvom jeg synes at jeg havde forberedt mig grundigt, var turen ned ad trapperne i Løvens Hule studiet, noget af det mest nervepirrende jeg nogensinde har prøvet – for ville Jacob Risgaard og Jesper Buch også kunne se det geniale i idéen og ikke mindst nødvendigheden i at have nogle fede tilbud til unge på erhvervsuddannelse. Og ville jeg være for nervøs til at præsentere ScandiMate ApS som det helt igennem blærede rejsebureau, det er!

Heldigvis holdt jeg nerverne nogenlunde i ro – og jeg kan roligt sige, at det var så vild en oplevelse!

Ventetiden har været nærmest uudholdelig

Efter optagelserne var det selvfølgelig hemmeligt om investorerne havde set lyset og investeret i ScandiMate ApS – så jeg kunne hverken fortælle familie og venner om det. Det har været super mærkeligt at holde på den hemmelighed og lade som om vi ikke kom med i programmet – for jeg havde fortalt at vi havde sendt en ansøgning til Løvens Hule. Derfor er det en kæmpe lettelse at det endelig er ude og hemmelighedskræmmeriet er ovre.

Nu er det bare med at nyde det og ride med på bølgen.

“Vores største problem, er at for få kender os”

Scandimate´s største udfordring har altid været at nå vores kunder – for hvordan får man fat på unge tømrere, elektrikere, murere, snedkere, brolæggere, blikkenslagere, smede, malere, anlægsgartnere, struktørere, VVS’ere, montører, arbejdsmænd og andre håndværkere der er friske på store oplevelser, fællesskab og høj løn i Australien, New Zealand eller Canada. I vores hoveder gir det sig selv, men man kan selvfølgelig ikke tage på en rejse man ikke ved eksisterer. Derfor er vores store forhåbning at Jacob Risgaard og Jesper Buch kan hjælpe ScandiMate ud over startrampen og for alvor nå den brede befolkning – for alle skal have muligheden for at få den livsændrende oplevelse, det er at bo og arbejde i nogle af verdens fedeste lande.

Teamet er klar på telefonen

Vi håber I åbner DR-app´en eller tænder Tv’et torsdag aften – og ser Alexander fortælle om Danmarks vildeste rejsebureau for håndværkere 🙂 Vi er max klar på at fortælle mere om vores rejser på 71747919 eller på kontakt@scandimate.dk