Vi holder lukket i uge 25 – Send os en mail på kontakt@scandimate.dk, så vender vi retur i uge 26

team billede

Brug for rådgivning under rejsen?

Vi er klar til at hjælpe dig herunder!

Udfyld formularen herunder, så rækker vi ud til dig med et svar, hurtigst muligt 🙂

OBS - Vi arbejder på rådgivningssagerne i alle hverdage.

Typisk spørgsmål

Har du brug for akut hjælp på din rejse i udlandet, så kontakt Gouda døgnåbne alarmcentral på +45 33 15 60 60

Har du haft en ikke akut skade?

Det er hurtigt og enkelt at anmelde skaden online – Tryk her.

Bemærk, at Gouda først kan vurdere, om din rejseforsikring dækker skaden, når de har modtaget din anmeldelse.

Du kan kontakte Goudas Skadeafdeling telefonisk med spørgsmål til skader, du allerede har anmeldt online, på telefon +45 88 88 81 60 mandag til fredag fra kl. 10.00-15.00. 

I tilfælde af at vi ikke kan få dig i arbejde, eller at du bliver fyret fra dit arbejde, så gør vi alt vi kan for at hjælpe dig godt videre. Vi sender dig 10.000kr retur og har så arbejdet gratis for at få dig i job. Vi kan ikke garantere alle jobs hjemmefra, da nogle simpelthen ikke lever op til kravene fra arbejdsgiver og ingen ved om du vil fungere før du står der – Så du skal være indstillet på at hvis du mister dit arbejde eller vi ikke kan få dig i arbejde, så er det dit eget ansvar at finde et. Du er dog helt sat op i landet, har et sted at bo den første tid og har fået 10.000kr retur! 😊

Vi kan skaffe dig et job på baggrund af din erfaring, engelskkundskaber, indstilling, arbejdsmoral og arbejdsudbuddet, som der står ovenfor – Det er i alles interesse at skaffe dig det fedeste og bedst betalte job – Men vi bestemmer ikke over arbejdsgiverne, det er dem der vælger hvem de vil have ansat.

Hvis du er helt nyudlært, har dårlige engelske kundskaber, dårlig arbejdsmoral, dårligt CV, dårlig reference fra nuværende danske mester og urealistiske krav til jobbet og lønnen, samt at du kun vil arbejde i fx 1måned. Egentlig blot alle de parameter der står ovenfor! 

Det skal ikke betyde at du ikke skal rejse som nyudlært, eller hvis du er dårlig til engelsk! Det skal nok komme!  Det betyder blot at dine krav til arbejdet skal være realistiske –  Nogle skal kæmpe hårdt for at bevise at de kan mere end bare hjælpe til på byggepladsen, mens andre stryger direkte ind på fede projekter.

Som sagt ender nogle i de vildeste jobs til at starte med, mens andre får ”lorte jobs”. Du tjener dog gode penge og har råd til at opleve dit nye hjemland!
Bevis dig selv og arbejd dig op, hvis mesteren af en eller anden årsag mener at du ikke, kan bruges på de fede projekter, så brug indkomsten til at betale for din rejse og søg eventuelt selv videre, hvis du ikke føler at din arbejdsgiver ser dit potentiale. Vi har set flere eksempler på at nye udlærte tømrer bliver brugt som arbejdsmænd, fordi arbejdsgiveren ikke tør sende dem ud på deres egene projekter til at starte med.


Øv dit engelsk inden ankomst. Hver indstillet på at du skal bevise dig selv og tag imod det job vi tilbyder, også selvom det ikke er drømmen til en start – brug dette job til at omstille dig til de lokale byggeteknikker, de lokale fagtermer på engelsk og ha’ en god attitude. Så kan du arbejde dig op. Vi har flere helt nyudlærte der har arbejdet sig op og blevet en vital del af virksomheden og endda nyudlærte der er blevet formænd for enorme byggeprojekter. Så det kan sagtens lade sig gøre!

Search this website Type then hit enter to search