You are currently viewing Har du en kæreste i Danmark? Tag kæresten med på rejsen! 👩🏼‍❤️‍👨🏻

Har du en kæreste i Danmark? Tag kæresten med på rejsen! 👩🏼‍❤️‍👨🏻

Vil du gerne på din livs arbejdsrejse til enten Australien, New Zealand eller Canada – meeeeeen, du har en sød kæreste hjemme i Danmark? 😶 Så tag da din kæreste med på eventyret, og bliv et ægte par globetrotter sammen! 😍

Her er 6 hurtige fordele ved at rejse sammen som kærester gennem os? 👇

✈️ Vi laver den samme startpakke til din kæreste, blot uden jobbet 
✈️ Vi laver pakken til hende/ham til en billigere pris
✈️ I bliver begge sat helt op i landet
✈️ I får jeres eget værelse i vores “ScandiMate Clubhouse”
✈️ I får en kæmpe oplevelse for livet (med hinanden og fællesskabet!)
✈️ Og hey, måske kan rejsen sammen styrke jeres forhold? 😉

At bringe din kæreste med på din rejse, kan være en fantastisk oplevelse for både dig og din kæreste, men også jeres forhold. Vil du have flere sjove fordele. Så læs videre efter billedet. 👇

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dem der rejser sammen, bli’r sammen ✈️

At rejse sammen skaber minder og oplevelser, som I altid vil tænke, grine af og snakke om i årevis. Det skaber et nyt bånd og styrker forholdet, da I sammen udforsker nye steder, kulturer og oplevelser. Og hvem vil ikke have sin kæreste med som rejsemakker – og så kan vedkommende jo også instagramme hele turen, så I har minderne, når I kommer hjem 😉

Altid støtte tæt på 🥰
At etablere sig i et nyt land er altid hårdt, og nogle gange går tingene bare galt på den ene eller den anden måde. Udfordringer opstår, og at have en stabil støtte hjemmefra, kan gøre det lettere at håndtere udfordringer. 

Gør det hele sjovere 🥳
Hvem siger at arbejde og sjov ikke kan gå hånd i hånd? Det bliver bare meget sjovere at have din personlige cheerleader ved din side. Når I har fri, kan I opleve den nye kultur sammen! Fra street food til skæve traditioner – del det hele med din partner. Det er som at tage på date i en anden by, hver dag.

I styrker forholdet 💑
Arbejdsrejser kan føre til perioder med adskillelse, hvilket kan være udfordrende for et forhold. At have din kæreste med kan styrke jeres bånd og bidrage til en dybere forståelse for hinanden. Og så kan det at være i et andet land med nye udfordringer og perspektiver, vil klart styrke jeres forhold. 

Du øger din karriere… og dit kærlighedsliv 😎
Du styrker både dit CV og dit kærlighedsliv, ved at tage til udlandet sammen. 

Work Hard, Play Harder 💪
Arbejdsrejser kan være intense, men når arbejdsdagen er slut, har du din bedste ven ved din side til at udforske byen og finde de bedste steder at chille og have det sjovt. Arbejd hårdt om dagen, og nyd storbyen/nattelivet sammen med hinanden og fællesskabet, der allerede befinder sig i det land, I vælger at rejse til!

Romantik på rejsen 😻
Arbejdsrejser kan også være romantiske. Forestil dig middage på lokale restauranter, gåture langs strandpromenader eller at se solnedgange på steder, I aldrig havde forestillet jer. Det er som en romantisk ferie, meeeeeen med en lønseddel!

Teamwork Makes the Dream Work 🤜🤛
At navigere gennem arbejdsudfordringer sammen kan styrke jeres teamwork og forhold. Du har din partner ved din side til at brainstorme, løse problemer og fejre succeser. Det gør hele meget sjovere.

Hygge på værelset/i lejligheden/huset 🍷
Efter en lang dag på arbejdet kan I slappe af sammen i jeres bolig. Lav roomservice-date nights, binge jeres yndlingsserier eller nyd et glas vin på altanen. Det er som en staycation, bare et andet sted!

Vi har allerede hjulpet en del kærestepar afsted. Blandt andet globetrotterne Oliver & Freya, som billederne er taget fra. Man kan ikke sige andet end, at det eventyr ser magisk ud at opleve sammen! Det bliver et eventyr, I begge aldrig vil glemme! 🚀💖